Momente artistice la nunta: Idei și sfaturi utile

Nunta este unul din cele mai importante evenimente din viața unui cuplu. Durează doar o zi, mai exact câteva ore, dar acestea trebuie să fie memorabile. 

Pentru ca ele să rămână în amintirea mirilor și a invitaților însă, planificarea durează câteva luni. Iar pentru a ieși din clasicul program al unei nunți, cel mai bine este să fie introduse momente artistice nunta, care vor anima petrecerea și vor lăsa o impresie deosebită invitaților. 

Importanţa momentelor artistice la nunta ta

Sursa foto: freepik.com 

Momentele artistice îți vor scoate nunta din anonimat. Gândește-te cât de bine se vor simți invitații când, printre melodii și servirea mesei vor avea parte de momente care să-i includă. Pe lângă distracția de pe ringul de dans, faptul că au avut parte de un adevărat spectacol îi va impresiona și îi va face să ”ducă vorba” despre nunta excelentă și inedită la care au participat.

Dar, pe lângă aceste momente care pot fi de dans, muzică, magie sau orice altceva ce face parte din arta spectacolului, pregătiți și mici surprize pentru invitați. Ia în considerare mărturiile, un candy bar, un moment special în servirea mesei,l de exemplu. Toate adunate vor impresiona, iar mulțumirea invitaților va fi și mulțumirea voastră a mirilor.

Planificarea momentelor artistice: De la idee la executie

Sursa foto: freepik.com 

Dacă te-ai hotărât ca momentele artistice să fie parte din nunta ta, următorul pas este să alegi pe care dintre ele le dorești incluse. Aici trebuie să ții cont de locul unde are loc petrecerea, numărul de invitați și dacă aceștia sunt în majoritate tineri sau mai în vârstă. 

În funcție de aceste criterii, dar și de bugetul pe care dorești să îl aloci pentru astfel de momente, poți alege între unele de dans, de muzică folclorică, de magie sau iluzionism. Poți aduce o cabină foto, unde invitații își pot face poze sau poți amenaja un foto corner sau poți organiza un mini curs de dans exotic, de exemplu. 

Când te-ai hotărât ce anume dorești, caută pe cineva potrivit care să pună în practică aceste momente. 

Caută filmulețe pe internet de la alte evenimente la care au participat, citește recenzii despre cum a ieșit totul și cum a fost interacțiunea cu invitații. Cere apoi oferte de preț, iar dacă totul este conform planului tău, încheie contractul. 

Diversitatea stilurilor de dans la nunta

Sursa foto: unsplash.com 

În cazul în care te-ai hotărât la momente de dans care să anime nunta, o trupă profesionistă este alegerea perfectă. Câțiva dansatori vor oferi invitaților un mini spectacol. Asigură-te însă și discută acest aspect de dinainte, că trupa va prezenta mai multe stiluri de dans. Asta pentru a satisface toate gusturile invitaților. 

Dacă acești dansatori nu au în program și dansuri populare, poți contacta pe altcineva pentru acest moment. Dar, totul ar trebui dozat în funcție de invitați. Dacă ai invitați în vârstă, din mediul rural, dansurile populare ar trebui să aibă o pondere mai mare. Dacă însă ai mai mulți invitați tineri, dansurile moderne ar fi bine să fie în proporție mai mare.

Dar, oricare ar fi proporțiile, dacă ai ales cu grijă trupa de dansatori, în sensul că știu să interacționeze cu invitații, reușita e garantată. Iar dacă printre momentele lor de dans îi invită pe ring și pe nuntași, cu siguranță că va fi o mare petrecere.

Beneficiile unei trupe cover la evenimentul tau

Sursa foto: Facebook Trupa LOV

Pentru că am vorbit despre momentele de dans care cu siguranță animă și mai mult o petrecere de nuntă, dacă ele se desfășoară pe muzica unei trupe de coveruri, live, este perfect. 

De ce o trupă de cover-uri? În primul rând, pentru că interpretarea va fi mereu live și mereu a unor hituri cunoscute de toată lumea sau a celor cerute de miri sau invitați. Asta garantează succesul muzicii, pentru că se va interpreta mereu ceea ce place publicului de la acel eveniment. 

Toate astea le face Trupa LOV. Este o trupă cu experiență, care are în repertoriu sute de melodii. Pe lângă acest aspect, experiența își spune cuvântul atunci când este vorba despre interacțiunea cu invitații. Membrii trupei vor ști cum să facă asta, în funcție de energia sălii, pentru a aduce pe ringul de dans cât mai multă lumea și foarte important, pentru a-i ține acolo pe petrecăreți cât mai mult timp. 

Faptul că interpretarea este live permite trupei LOV să-i cheme alături pe cei care doresc să cânte împreună cu formația sau să interpreteze anumite melodii, la cerere. Iar live-ul este mereu mai aproape de invitați, emoția transmisă este mai puternică, iar conexiunea cu petrecăreții face atmosfera excelentă. 

Idei de momente artistice la nunta

Sursa foto: theskydance.ro

Momentele artistice transformă o nuntă dintr-un obișnuită într-una de neuitat. În funcție de mai mulți factori cum ar fi invitații, numărul acestora, mărimea locației, buget, poți alege dintr-o listă întreagă de idei momente artistice nunta pe care să le integrezi în petrecere.

  • Dansul mirilor– deși este un moment prezent la orice nuntă, îl poți transforma în ceva inedit prin coregrafie sau melodia aleasă. Nu este obligatoriu să fie un vals. Poate fi o melodie pop sau rock, pe care să aveți un moment de neuitat.
  • Trupă de dans– în funcție de preferințele invitaților trupa poate fi una de dans modern, folclor, sau de ce nu, ambele. Momentul va încânta invitații, mai ales dacă vor putea participa și ei la spectacol. 
  • Magie sau iluzionism– un astfel de moment ar fi inedit. Discută cu artistul care va face asta, și cere-i să vină cu un spectacol care să integreze invitații. Totul va fi mult mai spectaculos așa, dacă cei prezenți se vor simți parte din momentul artistic.
  • Caricaturist– un astfel de artist ar putea pune pe hârtie momente ale nunții sau chipurile invitaților. Ar fi o surpriză pentru ei și un moment inedit, rar întâlnit la un astfel de eveniment.
  • Obiceiuri tradiționale– în funcție de zona în care are loc nunta există diferite obiceiuri pentru un astfel de eveniment. Nu le ocoli, pentru că pot face deliciul invitaților veniți din altă parte, de exemplu, dar și plăcerea celor mai tradiționaliști.
  • Foto Corner– de acesta pot beneficia invitații în orice moment al nunții. Se pot fotografia în diferite ipostaze, și cu siguranță le va face plăcere să se vadă peste ani. 
  • Tăierea tortului– la fel ca dansul mirilor, este un moment comun tuturor nunților. Dar, îl poți face special prin melodia aleasă pentru acest moment, prin felul în care își face intrarea și prin felul în care va fi tăiat.
  • Karaoke– un astfel de moment va fi cu siguranță un succes. Oriunde se cântă karaoke distracția este maximă, iar la nunta ta nu are cum să fie altfel. Dacă ai ales o formație pentru a întreține atmosfera, discută cu ei acest moment. Ar putea să te ajute cu logistica, și astfel să economisești ceva bani.
  • Speech– discursurile, scurte, pentru a nu plictisi, pot fi inserate pe tot parcursul petrecerii. Ar fi bine să fie ținute de prietenii mirelui și ai miresei, de nași, părinți, familie. Și asta pentru că fiecare dintre ei va veni cu o altfel de poveste care va stârni emoții diferite.
  • Artificii– alege momentul perfect pentru un astfel de spectacol și cu siguranță că se va vorbi despre nunta ta mult timp. Alege unele spectaculoase, care să aibă loc în aer liber.

Momentul culminant: Spectacolul trupei de cover

Sursa foto: Facebook Trupa LOV

Alegerea unei trupe de cover-uri este perfectă dacă vrei o nuntă animată, distractivă și de care să se vorbească. Trupa LOV poate să facă toate astea pentru tine, pentru că experiența la astfel de evenimente își spune cuvântul.

Muzica este extrem de importantă pentru reușita unei nunți, dar și momentele alese pentru un anumit gen muzical, precum și piesele interpretate. Cât de tare se distrează și dansează invitații este crucial. Iar dacă trupa care neapărat va cânta live știe cum să-i atragă pe ringul de dans, va face din fiecare melodie și dans un moment memorabil.

Și mergând din aproape în aproape, ca să se întâmple asta, trupa aleasă trebuie să fie flexibilă. Asta înseamnă că pe lângă playlistul prestabilit, să poată interpreta o melodie la cerere sau să se adapteze ritmului petrecerii.

Dar, la fel ca pentru orice alt serviciu, caută video-uri cu trupa pe care dorești să o angajezi și recenzii. Ele te vor convinge că ai făcut alegerea corectă. 

Și dacă este așa, iar Trupa LOV este cea care a cântat la nunta ta, cu siguranță că orice moment este de neuitat. Și ca încă o garanție a acestui lucru, ei oferă consultanță înaintea evenimentului. Se discută toate aspectele legate de muzică, lumini, sunet, scenă. Și așa totul va fi perfect la marele eveniment. 

Sfaturi utile pentru planificarea unor momente artistice la nunta de neuitat

Sursa foto: unsplash.com 

După ce ai ales momentele artistice care vor fi inserate în programul petrecerii, este absolut necesar să discuți aceste aspecte cu trupa care va întreține atmosfera. Și asta pentru ca la acele momente să nu existe suprapuneri sau trupa să nu știe ce să cânte, când să cânte sau când să se oprească.

Ar fi bine să ai un MC (maestru de ceremonii), poate fi dintre prieteni, care să anunțe momentele. Astfel clipele de tăcere, de tranziție între momente, nu ar fi tăcute și ciudate. Tot MC-ul va întreține atmosfera și îi va invita pe participanți să ia parte la surprizele dedicate lor. Dacă însă asta ar costa în plus, discută cu DJ-ul sau cu formația să te ajute ei cu introducerea momentelor. 

Alege cu grijă momentele în care sunt introduse aceste acte artistice. Dansul unei trupe îi aduce pe invitați pe ring, în timp ce servirea mesei se potrivește cu interpretarea unui instrumentist, de exemplu. Gândește programul în așa fel încât momentele artistice să completeze evenimentul, nu să îl ”rupă”.

Pentru orice artist ai angaja caută mereu feed back și video-uri de la alte evenimente. Vorbește și cu formația angajată, poate are colaboratori în acest sens. Sau, apelează la organizatorii de evenimente, ei colaborează și pe această parte cu diferiți artiști.

Și orice alegeri ai face, ține minte că muzica și distracția sunt importante la nuntă, asat va rămâne în memoria invitaților.

Vrei sa faci evenimentul cu noi?

Te ajutam sa ai parte de cea mai tare experienta muzicala.

Ne dorim sa aflam mai multe detalii despre eveniment, sa iti raspundem la toate intrebarile legate de trupa si de echipa, iar la final sa configuram impreuna oferta personalizata.

Oferte personalizate începând de la 5900 euro